INFORMÁCIÓK & ÁRJEGYZÉK

Hiszed vagy sem, már azelőtt sokat tehetsz a szép és maradandó tetkóért, hogy bejössz a szalonba. Íme,pár tipp otthonra!

Mit csinálj:

1.)   Víz, víz ésmég egy kis víz! Hidratáld folyamatosan a bőrödet, évszaknak megfelelően. Ez persze nem csak számunkra fontos, te is rengeteg előnyét fogod tapasztalni, de mi is megkönnyebbülünk, mert hidratált bőrre tetoválni sokkal könnyebb.

2.)   Testápoló használata, szintén a puha bőrért.

3.)   Ha igazán pro vagy, vitaminokat is szedhetsz, az egész szervezeted megköszöni majd.

Mit NE csinálj:

1.)   NE igyál. Se másnaposan, se részegen ne gyere a szalonba. Az alkohol dehidratál, hígítja a véredet, érzékenyebb leszel tőle. Annyira nem fáj, hogy ne bírd ki józanul!

2.)   A koffeines dolgokat is kerüld; az energiaital, a kávé felviszi a vérnyomásodat, jobban fogsz vérezni, nehezebb lesz bevinni a tintát. Ennyit kérünk mindössze :)

+1 tipp: Ha imádsz napozni és nyáron tetováltatnál, ragadd meg az időpontra a legkevésbé lebarnult pár napodat, mert lebarnult bőrön a színek máshogy fognak kijönni! Ha egész évben látogatod a szolit, ezt vedd figyelembe a minta és a színek kiválasztásánál!

Sokat tudsz tenni annak érdekében, hogy a friss tetoválásod gyorsan és problémák nélkül gyógyuljon, és a minta minél szebben megmaradjon.

Mit csinálj:

1.) 3-4 óra elteltével vedd le a szalonban kapott fóliát és tiszta folyóvízzel (nem áztatva!) tisztítsd meg a felületet.

2.) A tisztítás után egy puha papírtörlővel itasd fel róla a nedvességet.

3.) Fújd le Octenisept spray-vel, hagyd 1-2 percig száradni.

4.) Ezután vékonyan kend be Bepanthen krémmel, majd fóliázd meg újból.

5.) Ismételd meg ezt 3-4 óránként a következő 2-3 napon keresztül.

6.) Hallgass a tetoválódra, ha valamiért ezektől eltérő, személyre szabott instrukciókat ad, okkal teszi! : )

Mit NE csinálj:

1.) Ne áztasd a frissen tetovált felületet, sem vízzel, sem krémmel – éppen ezért mindig vékony rétegben vidd fel!

2.) A 3. napot követően ne fóliázd tovább,hagyd levegőzni a sebet, ám kenegesd továbbra is a megszokott ütemben!

3.) NE hagyd kiszáradni sem!

4.) Ne dörzsöld, ne kapard, ne siettesd a varrasodást. A friss seb ne érintkezzen ruhával/ágyneművel/kisállattal, ami véletlenül felsérthetné a felületet.

5.) A gyógyulás alatt ne napozz, és ne járj uszodába!

6.) Friss tetoválással ne végezz intenzív edzést vagy fizikai munkát, legalább 4-5 napig! A türelmednek meglesz a jutalma, egy szépen legyógyult, egészséges tetoválás!

Gyógyulással kapcsolatos kérdés vagy rendellenesség esetén azonnal kérd segítségünket telefonon vagy személyesen.Tel.: +36 62 668 747

Egy tetoválás árát belőni nagy kihívás; mintától kezdve a színeken át a méretig, rengeteg szempontot kell figyelembe venni. Az alábbi listán a tetoválásaink általános árazását láthatjátok; mondd el részletesen, mit szeretnél varratni és mi küldjük az egyéni árajánlatot!

Minimum ár:

6.000.- Ft

Apró minták:

6 -.10.000.- Ft

Kis méretű minták:

10 - 25.000.- Ft

Közepes méretű minták:

25 - 45.000.- Ft

Nagyobb méretű minták:

45.000.- Ft-tól

Nagy méretű minták:

Alkalmanként 45 - 70.000.- Ft

Covid & Biztonság

A Redrumban a legbiztonságosabb és higiénikusabb környezetet igyekszünk biztosítani nektek,de ebben Ti is tudtok segíteni! Mindig maszkban érkezzetek hozzánk és lehetőleg kísérő nélkül! (Kivétel a 18 éven aluliak szülői kísérete!) Itt leszünk mi neked társaságnak! Nyomatékosan kérünk titeket, hogy amennyiben bármilyen covidra jellemző tünetet tapasztaltok magatokon, ne látogassatok el hozzánk, hanem szóljatok időben és mi cserébe rugalmasan fogjuk kezelni a legfoglalt időpontodat.

Vigyázzatok magatokra és egymásra! Nem akarod, hogy a tetováló tüsszögjön, miközben épp a mintádon dolgozik, igaz? : )